Over mij

Met de oprichting van Levee Management Consulting geef ik een logisch vervolg aan de jaren die ik met veel plezier en succes heb gewerkt binnen industriële MKB-omgevingen. Gebruikmakend van mijn achtergrond, ervaring en drive, begeleid ik ondernemers en hun waardevolle bedrijven graag in hun stappen voorwaarts.

Een klassieke consultant ben ik niet, evenmin als een type dat de hele dag ‘directeurtje’ zit te spelen. Ik doe graag mee. Zo heb ik altijd mijn eigen projecten uitgevoerd en daarmee ruime ervaring opgedaan als hands-on manager/directeur. Met een operations achtergrond in diverse sectoren en (inter)nationale bedrijven, gecombineerd met Technische en Bedrijfskundige opleidingen op HBO- en universitair niveau. Mijn precieze ervaring, achtergrond en opleiding staan op mijn LinkedIn-pagina.

Contact

06 51569074

info@leveemanagementconsulting.eu

De Kuil 47, 5527 AA Hapert