DIENSTEN

De praktijk is de beste leermeester. Samen met gevoel voor management vormt werkvloerkennis dan ook de basis van mijn diensten.

ADVISEREN

Naast algemene managementtaken begeef ik me graag in alle bedrijfslagen om gedegen te kunnen analyseren en adviseren over de te volgen richting. Met als leidraad mijn 3S-model: kan het Simpeler door zaken weg te laten, kan het Slimmer door activiteiten anders in te richten en kan het Sneller, vaak al een gevolg van S1 en S2. De vele projecten die ik inmiddels heb uitgevoerd strekken zich uit van inkoop en materiaalverwerving, fabrieksplanningen en automatisering van offerte- en orderverwerkingstrajecten tot lean manufacturing, doorlooptijdverkorting, configure-to-order productopbouw en afstemming tussen verkoop en productontwikkeling.

OPLOSSEN

Wanneer de nood hoog is en er snel moet worden gehandeld, is er geen tijd voor onnodig lange rapporten. Daar doe ik als niet-klassieke consultant sowieso niet aan. Een grondige blik op de bedrijfskundige situatie is doorgaans genoeg om samen met het hele bedrijf aan de slag te gaan. Het probleem formuleren en net zolang zoeken tot de oplossing er is en wordt uitgevoerd. En liefst nog verder, erop en erover. Met deze ‘streetwise’ werkwijze heb ik meerdere hele mooie resultaten mogen bereiken die anderen voor onmogelijk hielden. Dit daagt me telkens weer uit om het maximale te halen uit een vraagstuk of probleem.

INTERIM MANAGEMENT

Soms heeft een onderneming ineens tijdelijk extra managementcapaciteit nodig. Vanwege uitval, ontslag of anderszins vertrek van een directeur/manager, maar bijvoorbeeld ook vanwege plotselinge opvolgingsproblematiek waarbij een tussenpaus of coach van jonge opvolgers gewenst is. Gepokt en gemazeld weet ik wat me te doen staat om iedere functie snel en succesvol in te vullen. Meerdere dagen per week of minder frequent, alle varianten zijn bespreekbaar. Als bijvangst zal de organisatie er na mijn vertrek beter voorstaan dan ervoor, want ik laat graag iets achter waar we met genoegen op kunnen terugkijken.

Contact

06 51569074

info@leveemanagementconsulting.eu

De Kuil 47, 5527 AA Hapert